Microring Hairextensions Den Haag

Celeb Hairextensions

Celeb Hairextensions heeft 7 jaar ervaring in  het plaatsen en creëren van haarlengte & volume met hoge kwaliteit hairextensions. Heb je altijd al een mooie volle bos willen hebben? Of is je haar verknipt en wil jij graag je lange lokken weer terug? Heb je dun haar of kale plekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden maatwerk aan omdat ieder mens anders is vandaar dat je van harte uitnodigen voor een afspraak om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Wij gebruiken hoge kwaliteit hairextensions die je met de juiste verzorging gemiddeld een jaar kan gebruiken. Zo zorgen wij ervoor dat je op jaarbasis wel 1500 euro kan besparen omdat je niet om de twee maanden nieuw haar hoeft aan te schaffen.

“Hairextenions laten plaatsen doen wij met de microring extension methode”

Wij werken met de microring extension methode omdat tijdens de afgelopen jaren hebben gezien dat dit de minst schadelijk methode is op het gebied van hairextensions. Met de juiste verzorging en het gebruik van de juiste producten kan je haar zelfs langer en voller worden tijden het dragen van extensions. De hairextensions worden met kleine microringen vastmaken aan je eigen haar zonder lijm of wax. Er komt geen hitte of chemische vloeistoffen in je haar maar kleine ringen die over een siliconen laag beschikken en je eigen haar beschermd. Wij adviseren om de hairextensions niet langer dan 2 maanden in je haar te laten zitten om je haar goed gezond in tact te houden. Dit betekend dat je bij ons een eenmalig hoog bedrag investeert voor hoge kwaliteit extensions en dan de opvolgende maanden veel minder betaald voor de onderhoudskosten.

Locatie Den Haag

We hebben een vaste werkplek in het centrum den haag wat heel makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of met de auto. Ook is er een mogelijkheid om aan huis te komen binnen Zuid-Holland, stuur een bericht voor meer informatie.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een intake? Stuur dan een bericht via ons contactformulier en wij nemen z.s.m. contact met je op.