Wat zijn microring extensions?

Microring extensions zijn extensions die worden vastgemaakt met microringen. De meeste denken bij microring extensions gelijk aan itip extensions maar je kunt ook weave vastmaken met microringen. Beide type hairextensions verstaan wij dus onder microring extensions. Op basis van je eigen haar wordt er tijdens een consult een afweging gemaakt welk type hairextension het beste is voor jouw haar en jouw haarkleur. 

Tijdens een haarvolume of haarverlenging worden de Itips of weaves vastgemaakt door een plukje van je eigen haar en van de hairextensions te pakken en die door een microring te halen en vervolgens wordt die dicht geknepen met een tang. Wij gebruiken microringen met een siliconen laag die je haar extra beschermt. Bij microring extensions wordt er geen hitte, lijm, wax etc. gebruikt waardoor dit beter voor je eigen haar is dan andere methodes.  

Microring extensions kan je met de juiste techniek 2 tot 3 maanden in je haar laten zitten en daarna moet je ze eruit halen en kun je ze weer omhoog laten plaatsen. Zolang je deze tijd aanhoudt en de extensions laat plaatsen door een kundig iemand zijn microring extensions niet schadelijk voor je eigen haar. Microring extensions kunnen met de juiste verzorging lang meegaan. Dit bespaart je een hoop geld op jaarbasis omdat je niet om de 2 a 3 maanden nieuw haar hoeft te kopen. Op basis van deze twee voordelen werken wij voor een haarverlenging of haarvolume behandeling alleen met de microring extensions. 

De prijs van microring extensions is heel erg afhankelijk van je wensen, de lengte, haardikte en haarkleur. Er is van alles mogelijk, stuur een berichtje mocht je vragen hebben.